Nieuwbouw eigentijdse villa in Schoorl

Opdrachtgever: particulier
Architect: Bongers architecten bna

Aan de voet van “De Schoorlse Duinen” hebben wij op een vrije kavel deze fraaie woning gerealiseerd

Droomvilla op uniek gelegen perceel

Een moderne eigentijdse villa voldoet uiteraard ook aan alle huidige duurzaamheidseisen! De woning is uitgevoerd met een stille warmtepomp en door de hoge isolatiewaarde enorm energiezuinig. Een “nul op de meter” woning.

Ook is de woning van een goed doordacht wifi/data netwerk voorzien en zijn data en elektra voorbereidingen meegenomen voor de toekomstige accuwand zodat de woning over een aantal jaar off-grid kan. Ieder raam is voorzien van elektrische zonwering die gezamenlijk of individueel te bedienen is met een app of afstandsbediening.

De buitenschil van de woning is rondom stootvoegloos gemetseld met de MBI betonsteen Geostylistic grijs gemixt, combineert met wit stucwerk en aluminium kozijnen met structuurlak. Het grote balkon heeft een glazen balustrade.

Speciale details in de woning zijn de loopbrug met aan beide zijde een glazen balustrade. De stalen trapbomen zijn afgewerkt met een structuurlak in combinatie met eiken treden en een glazen wand die door loopt in het akoestische plafond, in lijn met de balustrade van de vide. Een echte eyecatcher.

Ook dit project is weer in een bouwteam gerealiseerd.