Riante uitbreiding van bungalow in Heiloo

Opdrachtgever: particulier
Architect: Studio Pro6

Verdubbeling van woonoppervlakte

In daglicht badende binnenruimtes

De in het oog springende grootschalige grote raampartijen en het hoekkozijn zorgen voor een eigentijdse uitstraling. Daarbij zorgen ze voor zeer veel licht in de uitbreiding en maximaal contact met de buitenomgeving. De gevels zijn deels voorzien van strak stucwerk en deels van een donkere steen. De kozijnen zijn antraciet en zorgen voor een strak contrast met het stucwerk.

Het plafond van de gelijkvloerse uitbreiding heeft de houten balken in het zicht. Samen met het lijnenspel van de kozijnen brengt het houten plafond warmte en rust.

De woning is totaal verbouwd en voorzien van diverse slaapkamers, twee badkamers en natuurlijk een nieuwe riante leefkeuken waar de opdrachtgever, een jong gezin, vele uren zullen genieten.