Riante uitbreiding van vrijstaande woning

Particuliere opdrachtgever
Ontwerp: Studio pro6

Een uitbreiding die mooi past binnen de bosrijke omgeving.

Multifunctionele uitbreiding met veel licht

Naast de vrijstaande woning is een riante uitbouw gerealiseerd. Vanaf de voorzijde van de woning geeft de uitbreiding toegang tot een garage. Vanuit de glazen schuifpui in woonkamer is er toegang tot het grootste gedeelte van de uitbreiding, waarin een kantoor/speelkamer, badkamer, toilet en slaapkamer zich bevindt. Door de grote glazen pui is vanuit deze ruimte mooi zicht op de tuin, welke doorloopt in het bos. De natuurlijke uitstraling van red ceder buitenbekleding past erg mooi in de omgeving.
Mooie details zijn de garagedeur aan de voorzijde en de buitendeur aan de achterzijde, welke eveneens met red ceder bekleed zijn en hierdoor bijna naadloos in elkaar over lopen en rust brengen in het geheel. Drie grote dakramen brengen natuurlijk daglicht in de diverse ruimtes naar binnen.