Nieuwbouw vrijstaande woning

Opdrachtgever: particulier
Architect: Jan de Wit Architect

Op een fantastische locatie aan de Boslaan in Bergen hebben wij deze villa gerealiseerd

Moderne villa met een mooie mix aan materialen

 

Deze energiezuinige villa is voorzien van aardwarmte met alle gewenste comfort.
Onder de villa -in een riante kelder- bevindt zich de techniekruimte (met de bodemwarmtepomp welke zorgt voor de verwarming en koeling
van de woning), de wasruimte (voorzien van stortkoker), de sauna en infrarooddouchecabine, de fitness- en yogaruimte en de thuisbioscoop.

Op de begane grond zijn aan de voorzijde van de woning een kantoor gevestigd en de living met haard. Aan de andere kant van de doorkijkhaard staat een prachtige moderne open keuken, de eettafel en is er een speelruimte voor de kinderen. De visgraad vloer loopt mooi door over de gehele begane grond.

De tweede verdieping is uitgerust met vier slaap- en twee badkamers. De master bedroom heeft een inloopkast en een directe toegang tot de ouderbadkamer voorzien van een vrijstaand ligbad en een ruime douche. Via de gang betreden de kinderen hun eigen badruimte. Opvallend zijn de hoge plafonds, gerealiseerd door de dubbele punt in de woning. In sommige slaapkamers zijn de plafonds hoger dan de ruimtes diep zijn. Dat geeft -zeker in combinatie met de prachtige verlichting- een waanzinnig effect.

De gebruikte materialen buitenom, zoals het alle aluminium kozijnen, de zwarte WRC lamellen, het witte stucwerk, de 4 kleurige leipanen en de Classco dakramen daarin weggewerkt vormen een mooi strak en tijdloos geheel.

Ook dit project is weer in een bouwteam gerealiseerd.