Totale renovatie van woning in Bergen

Particuliere opdrachtgever
Ontwerp: Architectuurstudio Sorrentina

 

Deze woning onderging een volledige metamorfose zowel binnen als buiten.

Het creëren van zoveel mogelijk “licht”, vormde de basis voor deze verbouwing

Buitenom is de woning volledig aangepakt, geïsoleerd, rondom nieuwe kozijnen en voorzien van wit stucwerk.
Binnen zijn alle wanden en plafonds wit gestuct, de basis voor deze woning. Wit weerkaatst het meeste licht, want dat is wat de bewoners graag wilde; een licht huis. Een visgraat vloer in de woonkamer en een hardstenenvloer in de keuken samen met de stalendeuren vormen een mooie mix tussen stoer en klassiek. Deze mix vinden we terug in de hele woning.
Op de eerste verdieping is de indeling ook totaal veranderd. Een ruimere trap en overloop met een voordeligere indeling van de slaapkamers en badkamer. De masterbedroom heeft drie grote dakramen waardoor het een heerlijke ruime en lichte kamer is geworden. De grote opmaat gemaakte kastenwand biedt optimale bergruimte.